mei, 2019

20mei09:0011:00Workshop “Communicerend Escapen”Een moordend probleem!09:00 - 11:00 AREA071

Beschrijving

Workshop “Communicerend Escapen”

Herken je dat? Je hebt een afspraak met een potentiële klant en goed voorbereid ga je op pad. Jouw gesprekspartner heeft een uur voor je uitgetrokken. In dat uur moet het gebeuren. Tijdens het gesprek constateer je dat het niet loopt zoals je je had voorgesteld: je lijkt elkaar niet te begrijpen, er is geen klik, er vallen ongemakkelijke stiltes.

De moed zakt in je schoenen, want je wilt deze opdracht zo graag binnen halen. De spanning loopt op…. Hoe buig je dit om? Hoe stem je beter af op jouw gesprekspartner? Je valt terug op wat je altijd doet, maar dat lijkt alleen maar averechts te werken.

Achteraf denk je: had ik dat maar anders aangepakt. Hoe kun je het gesprek anders laten verlopen?

Riet Harteveld van Harteveld Trainingen geeft trainingen over het verbeteren van de communicatie. Hierbij werkt zij o.a. samen met Escaperoom071. Want tijdens zo’n escape word je onder tijdsdruk gezet en moet je snel met de andere deelnemers overleggen, communiceren en samenwerken.

Je leert in korte tijd hoe jij normaal reageert en hoe je dat volgende keer in jouw voordeel kunt inzetten. Je wordt uitgedaagd op zoek te gaan naar een gezamenlijke oplossing van een moordend probleem. Wat? Wie? Hoe? Kom en ervaar het zelf.

Henri, Bastiaan, Leanne en Wendy

Organisatie

Open Coffee 071 Sisalbaan 5-a, Leiderdorp

Aanmelden

Aanmelden voor event is gesloten

Gastenlijst (Deelnemers 1)

SG

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Open Coffee 071 | Koffie Drinken & Ondernemen | Katwijk-Leiden
X
X